Elindultunk

Az oldal célja elősegíteni a korrekt politikai vitakultúrát. Hosszú ideje tartó folyamat sajnos az, hogy a politikai kommunikáció egyre egyszerűbb és egyre távolabb áll a valóságtól. Ez persze lecsapódik a civil életben is. Egyre többször tapasztalni, hogy a közéleti vita két a valósággal köszönő viszonyban sem lévő álláspontról indul, így esély sincs arra, hogy a két fél legalább egy kicsit is megértse egymást.

Ezért hoztuk létre ezt az oldalt, a megosztóbb politikai témákat fogjuk áttekinteni, adatokra, tényekre alapozva, frázisok nélkül. Nem célunk senkinek sem igazat adni, az alapok letétele a cél és ebből kiindulva mindenki maga hozhatja meg a számára elfogadható következtetést és véleményt.

A célközönségünk azok az olvasók, akik képesek és hajlandóak nagyobb információtartalmú írás feldolgozására és persze érdeklődnek az adott témák iránt.


Egy-két dolog még tesztelés alatt áll az oldalon, addig bármi változhat és hamarosan érkezik az első áttekintés.

Direktben olvasói támogatást nem gyűjtünk, ha támogatni szeretnéd az oldalt, azt megteheted megosztással, hozzászólással vagy egyéb interakcióval.

Facebook kommentek